Το Δ.Σ του Σωματείου μας απεφάσισε ομόφωνα συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Π.Ν.Ο την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 με έναρξη την 00.01 καθόσον η συνεχιζόμενη κατακρεούργηση των κεκτημένων με αίμα σε συνδυασμό με τα πάγια αιτήματα μας όπως :
– Άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Όσο καθυστερεί η υπογραφή τόσο κερδοσκοπούν κάποιοι και ταυτόχρονα το Κράτος χάνει έσοδα από μη καταβαλλόμενους φόρους μισθωτών.
– Άμεση συμπλήρωση των οργανικών συνθέσεων για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού. Αυτεπάγγελτα αιφνίδιοι έλεγχοι σε πλοία για διαπίστωση επιπέδου σύνθεσης πλοίων . Είναι επικίνδυνο και τίθενται ζωές σε κίνδυνο.
– Όχι κάλυψη Πλοιοκτητών σε βασικές υποχρεώσεις τους που έχουν να κάνουν με καταβολή μισθών στην ώρα τους , με καλές συνθήκες διαβίωσης , με σωστή και υγιεινή
τροφοδοσία , με τήρηση ωραρίων εργασίας.
– Το ΝΑΤ πρέπει να ξαναγίνει το κραταιό ταμείο που ήταν . Μην το βάζετε να πληρώνει τα σπασμένα των άλλων ταμείων. Ανεξαρτητοποιήστε το .Η Ναυτιλία είναι ένας από τους Πυλώνες της Οικονομίας της Χώρας. Να μην ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ η περιουσία του γιατί έχει αποκτηθεί με αίμα και ζωές Ναυτικών.
– Καμία αλλαγή στο συνταξιοδοτικό των Ναυτεργατών . Άμεσος υπολογισμός και καταβολή των νέων συντάξεων. Πεινάνε οικογένειες.
– Επαναλειτουργία του Οίκου Ναύτη διότι η πατρίδα χρώστα στους Απόμαχους και στους Μαχητές της θάλασσας που στήριξαν και στηρίζουν την Ελληνική Οικονομία.
– Κατά τους ελέγχους κλιμακίων να δίνεται βαρύτητα και στις ενδιαιτήσεις πληρώματος και όχι μόνο στα σαλόνια επιβατών. Έχουν φέρει τους εργαζόμενους στα όρια τους.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.