Δελτίο τύπου 18-05-2018

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η οποιαδήποτε παράνομη χρήση του παρόντος. Ο παραβάτης τιμωρείται με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις.

0
156

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

         Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων «Ο Άγιος Νικόλαος» συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη και εξέτασε αν υπάρχει κάποια βελτίωση στα όσα έχουν κατά καιρούς καταγγελθεί και αν υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ για βελτίωση ή (διαζ) τουλάχιστον σταθεροποίηση της κατάστασης στον Ναυτεργατικό χώρο.

Δυστυχώς όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Οι υποσχέσεις των Κυβερνώντων ξεχάστηκαν. Οι κλέφτες χαϊδεύτηκαν .Τα κλεμμένα μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό. Τα ταμεία περιμένουν ακόμα τα κλεμμένα. Άτομα που έχουν διαπράξει εγκλήματα γελάνε γιατί όλα παραγράφονται.

Οι πάγιες θέσεις μας είναι πιο επίκαιρες από ποτέ :

  • Άμεση υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Όσο καθυστερεί η υπογραφή τόσο κερδοσκοπούν κάποιοι και ταυτόχρονα το Κράτος χάνει έσοδα από μη καταβαλλόμενους φόρους.
  • Άμεση συμπλήρωση των οργανικών συνθέσεων για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση επιβατικού κοινού. Αυτεπάγγελτα αιφνίδιοι έλεγχοι σε πλοία για διαπίστωση επιπέδου σύνθεσης πλοίων την καλοκαιρινή περίοδο (άρχισε 1-4-2018) .
  • Το ΝΑΤ πρέπει να ξαναγίνει το κραταιό ταμείο που ήταν . Μην το βάζετε να πληρώνει τα σπασμένα των άλλων ταμείων. Ανεξαρτητοποιήστε το .Η Ναυτιλία είναι ένας από τους Πυλώνες της Οικονομίας της Χώρας. Να μην ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ η περιουσία του γιατί έχει αποκτηθεί με αίμα και ζωές Ναυτικών.
  • Καμία αλλαγή στο συνταξιοδοτικό των Ναυτεργατών .
  • Επαναλειτουργία του Οίκου Ναύτη διότι η πατρίδα χρώστα στους Απόμαχους  και στους Μαχητές της θάλασσας που στήριξαν και στηρίζουν την Ελληνική Οικονομία.

 

Κατόπιν των ανωτέρω

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Ε

Την συμμετοχή  των Μελών του Σωματείου μας στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την 30 Μαΐου 2018 από ώρα 00.01 έως 24.00  σε όλες τις γραμμές .

 

                                                        

     

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.