Ο κύριος Γεώργιος Νικόλαος Ασημακόπουλος πρόσφατα ταξίδεψε με πλοίο των Δωδεκάνησων και έμεινε έκπληκτος από το πλήρωμα γνωστού επιβατικού πλοίου της γραμμής. Παρακάτω θα διαβάσετε πόσο εντύπωση του έκανε ο τρόπος με των οποίο δουλεύει το πλήρωμα στα πλοία του Αιγαίου.

“Συγχαρητήρια στα πληρώματα των πλοίων που εξυπηρετούν τα νησιά του Αιγαίου. Αυτοί δεν είναι εργάτες, αυτοί είναι ΗΡΩΕΣ. Οργώνουν κυριολεκτικά το πέλαγος. Ένα πλοίο φεύγει από τον Πειραιά με τελικό προορισμό το Καστελόριζο ύστερα από 18 ώρες, πραγματοποιεί 12 στάσεις δηλαδή περισσότερες από ότι κάνει ένα αστικό λεωφορείο στην Αθήνα. Πρώτη προσέγγιση Ικαρία, Φούρνοι, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη, Ρόδος, Καστελόριζο. Εκεί όμως που αυτοί οι άνθρωποι παίρνουν άριστα είναι στην φορτοεκφόρτωση του πλοίου, βάζοντας τα οχήματα έτσι ούτως ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερη καθυστέρηση σε κάθε λιμάνι. Μόνο οι Έλληνες ναυτικοί μπορούν να φέρουν εις πέρας ταυτόχρονα φορτοεκφόρτωση σε 12 λιμάνια σε πολύ περιορισμένου χώρου προβλήτες, έχοντας να κάνουν με τους ανυπόμονους ταξιδιώτες, τα ιχ αυτοκίνητα και τις νταλίκες. Θα μπορούσα άνετα να προσθέσω αυτή την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων στους 12 άθλους του Ηρακλή χωρίς δισταγμό. Και όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια!!!!!!!!”

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνουμε διακοπές δεν σκεφτόμαστε και πολύ τους ανθρώπους που εργάζονται και μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους, εργαζόμενοι που παλεύουν καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι με μπουνατσα ή μποφόρ για να προσφέρουν σε αυτούς και στις οικογένειες τους το καλύτερο, καμιά φορά όμως με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.