Μετά από πληροφορίες που έφθασαν στο γραφείο μας σας γνωρίζετε ότι σήμερα 24-03-2020 και επί του Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFAST XI το οποίο ελλιμενίζεται στα πλαίσια επισκευών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος (δίπλα στην δεξαμενή) εντοπίστηκε (μετά από εκτέλεση test για τον covid-19) ΘΕΤΙΚΟ κρούσμα από μέλος συνεργείου(Πολωνικής καταγωγής) το οποίο επιβιβάστηκε στο πλοίο την 23-03-2020 ερχόμενο από την Μάλτα όπου εκτελούσε επισκευές στο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΤΜΟΣ.
Στην συνέχεια τοποθετήθηκε σε απομόνωση (CARANTINA) σε μία καμπίνα καθώς και όλο το πλοίο.
Λάβετε υπόψη ότι στο πλοίο υπάρχουν 40 άτομα πλήρωμα ΥΓΙΗ καθώς και 17 άτομα συνεργείο (που βρέθηκαν αρνητικοί στο test), μαζί με το άτομο ΦΟΡΕΑ, χωρίς οι συνθήκες διαβίωσης (κλειστός χώρος με κοινό σύστημα αερισμού/ εξαερισμού) να εξασφαλίζουν την ΜΗ ΔΙΑΔΟΣΗ του ιού δεδομένου ότι ο ιός είναι άγνωστος.
ΖΗΤΟΥΜΕ
α.Την απομάκρυνση του ατόμου φορέα από το πλοίο και την απομόνωση του σε εξωτερικό διαμέρισμα για όσο διάστημα προβλέπεται.
β.Την εκτέλεση απολύμανσης σε όλους τους χώρους του πλοίου.
γ. Την απομόνωση σε ατομικές καμπίνες όλων των υπολοίπων μελών πληρώματος και συνεργείου.
δ. Τήν διακοπή των εργασιών ώστε να διασφαλιστεί ότι τα άτομα δεν θα έλθουν σε επαφές ούτε μέσω αντικειμένων για όσο διάστημα προβλέπεται.
ε.Να μην συγχνωτίζονται περισσότερα άτομα από αυτά που χωρούν τηρουμένης της απόστασης ασφαλείας ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα, στην τραπεζαρία πληρώματος για σίτιση (κατά ομάδες).
στ.Να συνεχίσθεί η χορήγηση μέσων προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπικά και απολυμαντικά μέσα) σε όλους.
ζ.Να γίνει έλεγχος και στο πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΤΜΟΣ το οποίο εκτελεί επισκευή στην Μάλτα, δεδομένου ότι μετά τον εντοπισμό του ατόμου φορέα(είχε εργαστεί πριν 4-5 ημέρες στο πλοίο το ίδιο συνεργείο) υπάρχει μεγάλη ανησυχία σε αυτό.
2.Δεν επιτρέπεται μία χώρα να είναι σε ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και να γίνονται λανθασμένοι χειρισμοί από κάποιους που από εκ του αποτελέσματος δείχνουν ανικανότητα αντιμετώπισης κρίσης.
3.Παρακαλούμε για την ενημέρωση μας.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.